Microsoft Groups versus Slack: uitgebreid achieved snelle infographic

HTML-klembord Dit rapport geeft een volledig inzicht in het Microsoft MCTS-onderwijs durante -accreditatie durante leidt rooster op voor delaware nieuwste wijzigingen op het gebied vehicle nieuwe Microsoft-engineering- en werktrends. Door deze referentie te verdienen, kunt u aantonen dat u in staat curved om met succes een bepaalde Microsoft-engineering te implementeren, erop te bouwen, problemen op te lossen en te debuggen, zoals een Windows-besturingssysteem, Microsoft Exchange Sponsor, Microsoft SQL Equipment durante Microsoft Aesthetic Studio.

Niveau: Een aantal decennia ervaring met het implementeren, oplossen van problemen en het debuggen van een specifieke technologie Markt: IT-professional Form: Microsoft-certificering Overzicht: Delaware Microsoft Certified Design Expert (MCTS)-certificeringen bieden p inspiratie voor Microsoft-certificering. Deze certificeringen zijn gemaakt om uw vaardigheden op het gebied truck p kenmerken en functionaliteit truck sleuteltechnologieëdeborah te valideren. U kunt uw kennisniveau weergeven in ééd enkele specifieke design, meerdere MCTS-certificeringen behalen om delaware breedte around verschillende goods te laten zien, of bouwen op de MCTS om een Professional Line-referentie te genereren.MCTS-kandidaatprofiel MCTS-prospects zijn in staat om te implementeren, bouwen, probleemoplossing en het debuggen van een bepaalde Microsoft-technologie.

Waarom gecertificeerd worden? Het behalen vehicle een Microsoft-certificering valideert uw gevestigde kennis en kennis bij het toepassen van Microsoft-services durante -producten en -oplossingen. Microsoft-certificeringen zijn gemaakt om passend te zijn in de snel bitdefender internet security IT-markt truck vandaag en helpen u bij het gebruik truck evoluerende technologieëdeborah, het verfijnen van uw probleemoplossingsvaardigheden en het vergroten vehicle uw werkplezier. Of u nu een nieuwkomer curved op het gebied truck design, vehicle baan verandert of een ervaren IT-kwalificatie curved, het krijgen vehicle een licentie laat klanten, collega’s en werkgevers zien dat u toegewijd bent aan het verbeteren vehicle uw vaardigheden durante het aangaan truck grotere uitdagingen. Bovendien geeft certificering u het gebruik van unieke Microsoft Competent Qualified (MCP)-methoden en -voordelen, waaronder opties om in contact te komen achieved een geweldig, wereldwijd systeem van MCP’s.

In het jaar 2016 was delaware bezoekersverklaring Gates tegen uw beslissing om hun tegenstander Slack te kopen, als alternatief wil hij dat het bedrijf Skype voor Bedrijven improviseert. De eerste lancering van Microsoft Teams voor mensen vond plaats in het jaar 2017, durante zeer recent vond de stabiele release 1.2.00.4664 van het piece plaats this year in de maand februari. Aangezien we ons realiseren dat delaware meeste oefeningen voor bedrijfsfuncties worden uitgevoerd in de Office 365-ruimte, is Microsoft Clubs een truck p belangrijkste onderdelen ervan.

Aan de andere kant produceerde Slack zijn community-look in het seizoen 2013 home Stewart Butterfield. Onlangs heeft Slack in p maand januari truck dit seizoen een nieuw brand geïntroduceerd en er was duidelijk een groot verschil in mening onder netizens around het nieuwe merk, aangezien de meesten truck hen het oude embleem leuk vonden in vergelijking achieved het gloednieuwe. Slack stelt p klanten in staat om alle nieuwste verbeteringen truck @slackapi te bekijken. Aanvankelijk, in het seizoen 2014, heeft Slack $ 43 miljoen aan financiering voor zijn activiteiten, om het in may 2016 af te ronden met extra financiering vehicle $ 200 miljoen. daarom zijn er veel chatprogramma’s beschikbaar, tegenwoordig verlopen personeelsgesprekken veel vlotter durante georganiseerder met Troop Messenger. We hadden een groot aantal diepgaande onderzoeken uitgevoerd naar p bronnen vehicle onze concurrenten om u meer inzicht te geven in hun voor- durante nadelen achieved uw eerdere blogs over Slack Alternatives, Mind versus Slack, Ryver vergeleken achieved Slack.

Met .NET,Gast indienen Microsoft omarmt ook een perspectief, nu around hoe het internet bedrijven efficiënter kan maken durante bedrijven aan consumenten kan leveren. P huidige enterprise-opstellingen moeten n-tier-architectuur hebben met gevarieerde programma’s durante itemontwerpen die met elkaar communiceren. Delaware applicaties vehicle vandaag moeten zo worden gemaakt dat die doeleinden op vrijwel elk program moeten worden uitgevoerd (zoals Wind